Bedrijfsmobiliteit

Mobiliteit krijgt steeds vaker een prominente plaats op de agenda van bedrijven en organisaties. (Doelstellingen inzake) duurzaamheid en uitdagingen betreffende bereikbaarheid hebben een impact bij het aantrekken van de juiste profielen, en het landschap is danig in transitie dat mobiliteitsmanagers vaak niet kunnen volgen. Gelukkig kunnen zij rekenen op onze expertise die steeds mee is met de laatste trends, onder meer door onze in house begeleidingen.

traject-office-077.jpg

Integraal mobiliteitsbeleid

Bij Traject benaderen we mobiliteitsuitdagingen bij voorkeur als een geheel. We onderzoeken niet enkel hoe we autoverplaatsingen maximaal kunnen vergroenen, maar ook hoe we verplaatsingen kunnen verschuiven naar duurzamere vervoerswijzen of, nog beter, hoe we die kunnen vermijden waar mogelijk. Bovendien denken we van bij aanvang na over hoe we het welzijn van werknemers en verkeersveiligheid een plaats kunnen geven in het mobiliteitsverhaal. Via workshops betrekken we zowel het management, de vakbonden als medewerkers. We werken samen een mobiliteitsstrategie uit die gedragen is door de organisatie en vertalen deze naar een ambitieus, doch realistisch mobiliteitsplan.

traject-office-315.jpg

De vloot vergroenen: een heuse uitdaging

Voor werkgevers is de overgang naar elektrische mobiliteit best uitdagend. Het vraagt het nodige denkwerk: hoe snel willen we ons wagenpark vergroenen, wat is de impact hiervan, hoe krijgen we management en medewerkers mee in dit verhaal? Nadien vraagt het de nodige investeringen en opmaak van nieuwe beleidsdocumenten. Hoe we deze vraagstukken aanpakken, kan je vinden onder het elektrische mobiliteit.

hallo.png

Parkeerbeleid als ultieme sleutel

De locatie van je organisatie of een verhuisbeweging heeft een belangrijke impact op vlak van mobiliteit. Heel wat factoren beïnvloeden de keuze voor die locatie(s). Wij maken een inschatting van de verwachte mobiliteitsimpact voor de medewerkers en het potentieel voor duurzame mobiliteit in verschillende scenario’s. Daarna helpen we de knoop voor een goede locatie door te hakken. Met diverse tools slagen we erin de medewerkers hierover te informeren en hen te begeleiden

nieuw-bedrijfsmobiliteit.png

Een goed doordachte locatiekeuze

De locatie van je organisatie of een verhuisbeweging heeft een belangrijke impact op vlak van mobiliteit. Heel wat factoren beïnvloeden de keuze voor die locatie(s). Wij maken een inschatting van de verwachte mobiliteitsimpact voor de medewerkers en het potentieel voor duurzame mobiliteit in verschillende scenario’s. Daarna helpen we de knoop voor een goede locatie door te hakken. Met diverse tools slagen we erin de medewerkers hierover te informeren en hen te begeleiden.

Ontdek hier onze bedrijfsprojecten

Bekijk al onze projecten

Vraag het aan Delphine en Emmanuelle

Zij begeleiden jouw organisatie of bedrijf in een aantal stappen naar een gedragen mobiliteitsstrategie.

Neem contact op met ons team

delphine-formal.jpg
emmanuelle-formal.jpg