Werken bij Traject

We zetten sterk in op een bedrijfscultuur die voor iedereen werkt. Wil je weten hoe die tot uiting komt? Scrol dan verder! 

traject-office-029.jpg

Openstaande vacature

skyline-beide.png

Wij geloven...

dat iedereen z’n eigen talenten heeft en dat Traject een plaats moet zijn waar die talenten tot uiting kunnen komen. Wij zetten de juiste persoon op de juiste projecten, en dat loont. De vraag naar advies en oplossingen rond duurzame mobiliteit is de voorbije jaren sterk gegroeid, en dus staat onze deur altijd op een kier voor nieuw, fris talent.

omdat wij waarderen....

wat onze medewerkers realiseren, elke dag opnieuw. Daarom staat bij ons de medewerker centraal. Welzijn en elke dag mogen samenwerken met fijne collega’s, daar draait het om.

en dus vormen we...

onze medewerkers tot de beste en meest enthousiaste mobiliteitsexperten. Lunchseminaries, opleidingen, kennisuitwisseling onder collega’s, … We reiken alle mogelijke tools aan om onze medewerkers de kans te geven hun expertises op te bouwen en hun professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze klanten omschrijven ons niet voor niets als “sympathieke professionals”.

arne-lacht-klein.png

We zijn vooruitstrevend op vlak van people management.

Al zeggen we het zelf. We creëren een werkcontext waarin iedereen het beste van zichzelf kan geven maar waar eveneens plaats is om samen te sporten, aan onze toog te keuvelen of te picknicken in onze tuin. Meestappen in ons verhaal betekent ook onze waarden delen: Authenticiteit, Coöperatie, Nieuwsgierigheid, Ownership, Flexibiliteit & Enthousiasme

  Lees meer over onze waarden

  Man on bike

  Werken bij Traject, dat ziet er zo uit:

  Deelnemen aan het Job Café? Of al meteen solliciteren?

  Stuur een mailtje naar jobs@traject.be voor jouw deelname aan het Job Café. 

  Kan je niet aanwezig zijn en/of heb je nu al enkele vragen? Bel ons op 09 312 34 33.

  Overtuigd? Stuur jouw CV en motivatie vóór 15 december 2023 of neem contact op met Judith.  Zij bezorgt je dan de link en de nodige informatie.

  trjaject-brussel-studio-0002.jpg
   tj-pietermalengier-10.jpg
   traject-office-308.jpg
   2022-traject-freiburg-kl-16.jpg
   celine-bakfiets.jpg
   trjaject-brussel-bureau-0040.jpg
   traject-office-016.jpg
   t-days-traject-2021-104.jpg
   traject-office-119.jpg
   t-days-traject-2021-286.jpg
   traject-bxl-sfeerbeelden-069.jpg