Werken bij Traject

We zetten sterk in op een bedrijfscultuur die voor iedereen werkt. Wil je weten hoe die tot uiting komt? Scrol dan verder! 

traject-office-029.jpg
skyline-beide.png

Wij geloven...

dat iedereen z’n eigen talenten heeft en dat Traject een plaats moet zijn waar die talenten tot uiting kunnen komen. Wij zetten de juiste persoon op de juiste projecten, en dat loont. De vraag naar advies en oplossingen rond duurzame mobiliteit is de voorbije jaren sterk gegroeid, en dus staat onze deur altijd op een kier voor nieuw, fris talent.

omdat wij waarderen....

wat onze medewerkers realiseren, elke dag opnieuw. Daarom staat bij ons de medewerker centraal. Welzijn en elke dag mogen samenwerken met fijne collega’s, daar draait het om.

en dus vormen we...

onze medewerkers tot de beste en meest enthousiaste mobiliteitsexperten. Lunchseminaries, opleidingen, kennisuitwisseling onder collega’s, … We reiken alle mogelijke tools aan om onze medewerkers de kans te geven hun expertises op te bouwen en hun professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze klanten omschrijven ons niet voor niets als “sympathieke professionals”.

arne-lacht-klein.png

We zijn vooruitstrevend op vlak van people management.

Al zeggen we het zelf. We creëren een werkcontext waarin iedereen het beste van zichzelf kan geven maar waar eveneens plaats is om samen te sporten, aan onze toog te keuvelen of te picknicken in onze tuin. Meestappen in ons verhaal betekent ook onze waarden delen: Authenticiteit, Coöperatie, Nieuwsgierigheid, Ownership, Flexibiliteit & Enthousiasme

  Lees meer over onze waarden

  Man on bike

  Werken bij Traject, dat ziet er zo uit:

  Solliciteren? Vraag het aan Astrid!

  Als peopleverantwoordelijke maakt zij je wegwijs binnen de organisatie en geeft je graag extra duiding bij onze werking. Hoewel we momenteel geen vacatures in het vooruitzicht hebben, staan we altijd open voor een kennismaking met talent. Denk je dat er een match kan zijn tussen jou en Traject?

  Neem contact op met Astrid 

  astrid-formal-20.jpg
   tj-pietermalengier-10.jpg
   traject-office-308.jpg
   2022-traject-freiburg-kl-16.jpg
   celine-bakfiets.jpg
   trjaject-brussel-bureau-0040.jpg
   traject-office-016.jpg
   t-days-traject-2021-104.jpg
   traject-office-119.jpg
   t-days-traject-2021-286.jpg
   traject-bxl-sfeerbeelden-069.jpg