Wie zijn wij?

Traject, een gedreven ploeg van sympathieke professionals met een passie voor duurzame mobiliteit. Al dertig jaar zijn we koploper in mobiliteitsland, en die ervaring geven we graag met jou mee.

traject-bxl-sfeerbeelden-159.jpg

Multidisciplinair team

We hebben allerlei pluimage in huis: verkeersdeskundigen, economen, gedragswetenschappers, geografen, noem maar op. Die achtergronden sluiten niet toevallig perfect bij elkaar aan voor de diensten die wij leveren. Elkeen kijkt door zijn of haar eigen bril naar de opdracht en samen nemen we het nog eens onder een grotere loep: om geen kansen te laten liggen en om te zorgen dat de puzzelstukken in elkaar passen.

Bij Traject is één en één drie.

Zin om ons team te ontmoeten?


dji-0644-copy.jpg
Tram with tree

Visie

We geloven in onze missie, in ons project. We willen impact creëren met voelbare en blijvende resultaten. Dat lukt het best als we ook de denk- en handelswijze van medewerkers, inwoners en bezoekers kunnen beïnvloeden en veranderen. Neem eens de F1-fietssnelweg tussen Mechelen en Brussel in plaats van de E19. Denk eens aan delen in plaats van kopen. Als mobiliteitsexperten staan we zelf overtuigd op de barricades om zo veel mogelijk mensen en organisaties over de streep te trekken. Altijd met beide voeten op de grond: we zijn niet blind voor de economische en maatschappelijke realiteit, behoeften en haalbaarheid.

traject-office-068-kopie.jpg
Man on bike with tree

Waar we met onze projecten naartoe willen

traject-icon-verkeersvrij.png

Vermijden

👉 van onnodige verplaatsingen
👉 van vervuiling en overlast
👉 van files

traject-icon-electric.png

Verschuiven

👉 van auto naar (elektrische) fiets
👉 van stilstand naar duurzaam en efficiënt
👉 van individueel naar (meer) collectief

traject-icon-groeneauto.png

Vergroenen

👉 van parkeerplaatsen naar meer groen
👉 van fossiele brandstof naar elektrische mobiliteit

traject-icon-duurzaam.png

Verbeteren

👉 van het welzijn 
👉 van de verkeersveiligheid 

Onze waarden

Bij Traject delen we allemaal dezelfde waarden, drive en ambitie richting een meer duurzame wereld. We geloven dat we de dingen kunnen veranderen. Klanten merken dit ook tijdens de samenwerking: er staat altijd een team gretige Trajecters klaar om hun mobiliteitsprobleem onder de loep te nemen en oplossingen aan te reiken. 

Wat kenmerkt zo'n team dan?


2022-traject-freiburg-kl-18.jpg

Authentiek

Walk the talk… We zijn zelf overtuigde fietsers, treinen erop los en springen met gemak in de deelwagen. Van huis naar het werk, naar de klant en weer terug. Dat doen we het liefst volgens onze principes: schoon, vlot, veilig.

Nieuwsgierig

Wij geloven in serendipiteit: elke klant, elk project is uniek en ook al starten we telkens vanuit een beproefde methodiek, onderweg ontstaan opportuniteiten. Daar spelen we graag op in. We zoeken verder heel bewust naar kansen die niet voor de hand liggen om oplossingen aan te bieden die betekenis krijgen en zin hebben. Voor jullie en voor ons.

Enthousiast

Traject bestaat om de juiste redenen, waar we allemaal ongelooflijk achter staan. We geloven dat mobiliteit schoner en veiliger kan, en tóch vlot en efficiënt. Het gaat in kleine stapjes maar wel vooruit. En wij bouwen vol overtuiging mee aan de weg.

Flexibel

We beseffen dat Rome niet in één dag gebouwd is. Maar ook dat alle wegen er naartoe leiden. Die gaan wij zo goed mogelijk verkennen, want we zweren niet bij één juiste oplossing. Steeds houden we in gedachten dat het moet kloppen, ook al moeten we daardoor de koers wijzigen: én duurzaam én realistisch én economisch verantwoord.

Objectief

We willen jullie helpen met advies en oplossingen. Project per project bekijken we welke hulpmiddelen we daarvoor kunnen inzetten. We zijn onafhankelijke adviseurs en hebben er geen enkel belang bij om klanten naar een bepaald product of tool te sturen. Op basis van objectieve gegevens formuleren wij adviezen die het beste zijn voor een bedrijf of gemeente, stad of project.

Coöperatief

Is er al een bewustzijn van de noodzaak en het nut om duurzaam mobiel te zijn, of ontbreekt dat ene duwtje in de rug? Wij denken met jullie mee, en jullie met ons. We gaan aan de slag met onze eigen visie, die van de klant en van hun stakeholders. Hoe meer mensen overtuigd meestappen in het verhaal, hoe succesvoller de shift naar een duurzame mobiliteit kan plaatsvinden.

Ons team

Delphine Eeckhout

Manager

Alicia Kellens

Mobility Expert

Celine De Bock

Mobility Expert

Emily Decloedt

Project Coordinator

Clara Godfroid

Mobility Expert

Jacques Elskens

Mobility Expert

Bram Bruggeman

Project Manager

Lars Acke

Project Coordinator

Ode Carron

Advisor Finance

Arne Deschepper

Mobility Expert

Idelien Van Laer

Project Coordinator

Emmanuelle Brunetti

Manager

Zoé Kempenaers

Mobility Expert

Elien Raport

Project Manager

Freya Vandaele

Project Manager

Jorine Callebert

Mobility Expert

Kristof Devriendt

Manager

Judith Reyné

Organisation Manager

Eva Ramires

Mobility Expert

Maurits Vandorpe

Mobility Expert

Elise Tilmans

Project Coordinator

Mieke Burrick

Project Coordinator

Maxime Vanparys

Mobility Expert

Pierre Bertin

Project Manager

Lisa Mabilde

Mobility Specialist

Jonathan Haynes

Project Manager

Trees Vandenbulcke

Project Manager

Philip Moyersoen

General Manager

Marie Hain

Project Manager

Patrick D'haese

Project Manager

Anouk Cauwels

Mobility Expert

Stéphanie Legrand

Mobility Expert

Eveline Reusens

Manager

Vincent Meerschaert

Manager

Sander Vonck

Project Manager

Siebe Duthoit

Mobility Expert

Maëlle Marchand

Advisor People

Pieter Bulcke

Mobility Expert

Chiara Lorré

Project Coordinator

Tim Sabbe

Mobility Expert